Webwinkel

Leuk dat je bij ons wilt shoppen. Onze webwinkel is anders dan de webshops die je misschien gewend bent om bloemen te bestellen. Wij werken niet met plaatjes van boeketten die wij dan vervolgens namaken. Waarom?

Met bloemen geef je niet zomaar iets: je geeft vreugde, waardering, steun, liefde, kortom je geeft emotie. Ons doel is dan ook jouw emotie te vertalen in bloemen. In de winkel “offline” gaat dat geweldig; we kunnen met je praten, kunnen je vragen stellen. Zo kunnen we samen met jou en onze verse seizoensbloemen het mooiste boeket samenstellen wat past bij de emotie die jij wilt overbrengen.

Om dit ook online mogelijk te maken hebben wij, in samenwerking met een interieurstylist, onze bloemenwebwinkel ontwikkeld. In onze webwinkel werken wij met moodboards. Je maakt een keuze uit één van de hoofdthema’s, kiest vervolgens een sfeer die je aanspreekt en je budget. Wij maken dan met dagverse seizoensbloemen binnen dat budget het meest geweldige boeket en brengen zo je emotie over. 

Ga naar Alleen Maar Liefde
Ga naar Vreugde
Ga naar Steun
Ga naar Waardering
Wil je vandaag nog bloemen laten bezorgen op een adres ergens in Nederland? Bestel dan vóór 12:00 uur (maandag t/m zaterdag) of neem even contact met ons op, gaan we even kijken wat de mogelijkheden zijn. In Numansdorp, Klaaswaal en Zuid-Beijerland bezorgen wij zelf. Verder worden vrijwel alle bezorgingen gedaan door collega bloemisten waar wij goed mee samenwerken.
Wij hanteren de volgende bezorgkosten: Numansdorp € 3,95, Klaaswaal en Zuid-Beijerland € 4,95
De bezorgkosten worden automatisch aangepast bij het invullen van de postcode tijdens het afrekenen.
Overige plaatsen in Nederland: € 6,95.
Zelf afhalen? Vul dan bij “Verzenden naar een ander adres” tijdens het afrekenen in de postcode het woord “afhalen” in! De verzendkosten zullen dan veranderen naar nul
Scroll naar top